Sonjas andra chans – Åsa Hellberg

Sonjas andra chans

Sju år efter Sonjas död – och arvet som bland annat gav hennes bästa vänner ett hotell i London, ett fantastiskt hus på Mallorca och en restaurang i Paris – tampas Sonjas vänner med livet. Alla tre behöver en förändring, och de vet att det är dags att uppfylla Sonjas sista önskan: att sprida hennes aska runtom i världen. Under resans gång, i brev efter brev från Sonja, målas hennes hemliga och passionerade kärlekshistoria upp och berör dem djupt.

Samtidigt sker saker på vännernas hemmaplan som ingen av dem räknat med, och plötsligt är deras vänskap det enda bergfasta och bestående. Allt eftersom resan tar dem ut i världen tvingas Rebecka, Maggan och Susanne ta livsavgörande beslut. Och varken slukhål i Norge, katastrofer på Haiti eller spontandans i Madrid kan stoppa dem från att ge Sonja – och sig själva – en andra chans.

Mitt betyg: 5 av 5. En bok helt i min smak. Härligt feel-good. Det är så roligt att läsa om dessa kvinnor som är i min egen ålder och känslan av att kunna göra vad man vill. En fantastisk vänskap och en massa äventyr. Jag ville inta att boken skulle ta slut.

En tanke på “Sonjas andra chans – Åsa Hellberg

  1. Minns inte ens om jag läst denna. Tror att jag endast har läst de två första delarna, som jag tyckte om. Har även läst någon annan bok av samma författare och tyckte då att allt blev för lika.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s