Hjärtslaget i Rosengädda – Emma Hamberg

Hjärtslaget i RosengäddaFörändringens vindar viner över Rosengädda. NärFarbod öppnar en läkarstation i byn utlöser det enkedjereaktion av nybyggaranda. Handelsbodenrenoveras upp, en förskola startas och plötsligt ärdet fler som gifter sig än begravs i Rosengädda.Halleluja det var verkligen på tiden!
Farbods passionerade tro på byn smittar alla. Ellernästan alla. Tessan känner sig snarare övergiven.Hennes restaurang är tillfälligt stängd efter attdet regnat in vatten i stationshuset, Farbod är meruppslukad av sitt läkarhus än av Tessan samtidigtsom dottern Marta helst av allt vill sitta i Smörkullasbibliotek tillsammans med godsägarinnanCharlotte.
Att Bror och Flatan flyttar in i stationshuset medhjärtesorg i bagaget skulle kanske kunna mildraTessans övergivenhetskänslor. Om det inte voreså att de hjärtekrossade tu mest ligger instängdapå sitt rum och smider egna planer. Det är inteförrän Tessan hittar ett alltför välbekant namn i enrestaurangguide som hon får något nytt att tänkapå. En tanke som blir en handling som förändrarhennes liv i grunden.

Mitt betyg: 2 av 5. Nej, det här var tramsigt. Inte alls lika bra som de tidigare böckerna om Rosengädda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s