Vin – Masi Valpolicella

Masi Valpolicella BonacastaBärig smak med inslag av körsbär, hallon, blåbär och örter. Serveras vid cirka 16°C till lättare rätter av ljust kött eller till stekt fisk.  3 gram socker/liter. Druvor: Corvina, rondinella och molinara. Italien 2012.

Mitt betyg: 4. Ett gott och lätt vin som vi drack till grillad tonfisk med tomatsmör och en paprikavinegrätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s