MAGISK ÖVNING NUMMER 24

Den magiska trollstaven

1. Räkna dina välsignelser: Skriv ner tio välsignelser. Skriv varför du är tacksam. Läs igenom din lista, säg tack, tack, tack efter varje välsignelse och känn dig så tacksam för var och en av dem som du bara kan.

2. Välj ut tre personer som du tycker om och som du vill hjälpa med mer hälsa, välstånd eller lycka, eller alla tre.

3. Ta fram en bild av var och en av de tre personerna om du har några och ha dem framför dig när du gör övningen med din magiska trollstav.

4. Ta en person i taget och håll bilden på honom eller henne i handen. Blunda och ägna en minut åt att visualisera att personens hälsa, välstånd och lycka har blivit helt och hållet återställda och att du tar emot den goda nyheten om det.

5. Öppna ögonen och med bilden fortfarande i handen säger du långsamt de magiska orden: Tack, tack, tack för ___personens namn______häsa, välstånd och lycka.

6. När du är klar med en person, gå vidare till nästa och gör de båda stegen tills du är klar med trollstavsövningen för alla tre personerna.

7. Innan du somnar ikväll håller du din magiska sten i handen och säger det magiska ordet tack för det bästa som har hänt under dagen,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s