DAG 49

Idag har jag fortsatt med rensningen av kontoret. Jag har gått igenom de få CD-skivor jag har kvar och det är mest yoga och meditations-CD och dom vill jag ha kvar. De flesta installations-CD fick gå, eftersom vi aldrig använt dom så är det inte troligt att de behövs. Allt finns ju att hitta på internet. En av Garanti/Bruksanvisningspärmarna gick vi igenom (finns 3) och ca hälften kunde slängas antingen pga att det var gamla kvitton eller att sakerna inte längre finns kvar.

En timme la jag också på min blivande föreläsning. Jag är klar med bilderna och vad jag ska ta upp så nu behöver jag öva, undrar om jag kan hitta något bra offer att träna på, kanske min son-vad glad han ska bli 🙂

Idag sken solen från en klarblå himmel och det var härligt att gå ut och gå. Annars har jag mest läst, jag är nu klar med min första bok i läsplattan och det går alldeles utmärkt att läsa från den. Bedragen av Katerina Janouch, en jättebra bok. Jag vill fortsätta med Systerskap som är den andra delen i serien om barnmorskan Cecilia Lund, men jag har ett antal böcker på hyllan som måste läsas innan.

Jag har varit tung i huvudet hela dagen och vid 5-tiden var jag tvungen att ta en Ipren då det kändes som migrän och jag ville inte att det skulle bli värre. Det är fortfarande nackspärren som spökar tyvärr.

Sömn: sov bra

Värk: huvudvärk, 1 Ipren

Träning: qigong, promenad, yoga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s