DAG 48

Idag har varit stora utrensningsdagen. Vi har plockat ihop alla avlagda kläder och skor i kassar och snabbt gått igenom förrådet. Det finns säkert mer att slänga men det blev ungefär 5 kassar till brödet och fiskarna och åtskilliga kassar till återbruket. Dessutom en gammal TV, en video samt en dataskärm som inte fungerar. När det var avlämnat fortsatte vi till D´s förråd och rensade ur där. En styck soffa och ett antal kartonger fick följa med till återbruket. Resten sorterades upp så det blev ordning. Riktigt skönt när det är klart. Jag har haft ett par jobbiga dagar med nackspärr. Det innebar att jag fick huvudvärk igår på jobbet och behövde ta Ipren. Har knappt kunnat vända mig i sängen. Men det börjar lätta nu och jag kunde faktiskt träna riktigt bra på gymmet igår. Dessutom provade jag att springa efter träningen. Jag satsade på 10 men det blev för jobbigt så det blev nivå 9. Trodde jag skulle orka åtminstone 10 minuter, men det gick inte alls. Fick lov att gå 3 gånger under dessa tio minuter. Men det är en början i alla fall. Måste få bättre kondition för det var inte kul att inte kunna bugga ens några låtar utan att tappa andan. Träningen för övrigt är kul men jobbig och idag har jag träningsvärk så det tar bra. Från nästa vecka ska jag träna 2ggr/vecka och fortsätta på löpbandet.

Igår fick jag hem min egenköpta julklapp, en läsplatta från adlibris, letto. Det är kul när allt är klart men det är ett helsike att försöka förstå sig på till en början. Höll på med det i ett par timmar igår kväll, men till slut fick jag till det och förstod hur man förde över lånade e-böcker från biblioteket. Idag har jag provat att läsa och det går bra. Jag tyckte först att den verkade liten, men det funkar hur bra som helst. Ett av mina mål detta år är enkelhet och jag hoppas att läsplattan ska hjälpa till med det för jag blir så stressad när jag har en massa böcker på hyllan som jag ska läsa, ändå fortsätter jag att låna hem. På det här viset behöver jag inte låna förrän den ena boken är utläst så då behöver jag inte se böcker på rad.

Jag ska skriva ner mina mål i ett eget inlägg senare.

Vad har jag gjort för roligt idag då? Inte så mycket än, förrutom tillfredsställelsen i röjningen och att jag hunnit med tvätten och damning av källare samt bortstat hunden och gått ut en sväng med honom. Nu ska jag lägga mig och läsa en stund och det tycker jag om.

Sömn: ganska bra, vaknade till av nackspärren några gånger

Värk: ganska bra förutom nacken. Ipren igår

Träning: qigong, kort promenad, ska göra yoga senare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s